Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

26.05.2021

Увага оголошення!

Відповідно до Наказу МВС України від 24.01.2019 року № 43 «Про затвердження інструкції щодо порядку формування коду платежу для оплати послуг» з метою вдосконалення механізму зарахування, своєчасного розпізнавання та розподілу і перерахування коштів, які надходять в МРЦ як оплата вартості платних послуг, встановлено новий порядок формування коду платежу, що міститься в реквізиті «Призначення платежу» в заявах на переказ готівки, платіжних дорученнях, на підставі яких проводиться зарахування коштів за платні послуги.


Для належного виконання закону, особи, що приїжджають на оздоровлення чи користуються платними послугами в МРЦ МВС України «Миргород», дають згоду на обробку персональних даних та при собі повинні мати паспорт та ідентифікаційний код (оригінал).

          Повідомляємо, що 10.06.2020 року Медичний реабілітаційний центр МВС України «Миргород» розпочав прийом на санаторно-курортне лікування, в тому числі і окремих пільгових категорій: постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, осіб з інвалідністю, учасників АТО.

        Разом з тим, повідомляємо, що прийом осіб на оздоровлення до МРЦ буде відбувається тільки за умови наявності негативного тесту на корона вірус, наявність санаторно-куротної карти, довідки про епідоточення.

       Звертаємо Вашу увагу, що під час перебування в установі, пацієнти повинні бути забезпеченні засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, гумовими рукавичками.

(с) 2024

Запис до лікаря